Υλικά:
- 640γρ. (5 κούπες περίπου) χονδροκοπανισμένα καρύδια
- 180γρ.(2/3 κούπας) ή 4-5 ασπράδια αυγού
- 200γρ. (1,5 κούπα) άχνη ζάχαρη
- 1 κοφτή κουταλιά της σούπας τριμμένη κανέλλα
- 1 πρέζα τριμμένο γαρύφαλλο
- 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας κοσκινισμένο κακάο(προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Αρχικά ανακατεύουμε σε ένα μπωλ τα χονδροκοπανισμένα καρύδια, με τη κανέλλα, το κακάο και το γαρύφαλλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου