Υλικά:
- 300γρ.Μορταδέλα σε λεπτές φέτες Νegroni Ιταλίας
- 250γρ. τυρί κρέμα Ricotta
- 1 κουταλιά της σούπας καυτερό λάδι πιπεριάς ή φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 200γρ. κρέμα γάλακτος ΦΑΓΕ 2%
Κράκερ ή Crostini ή φρεσκοψημένο ψωμί
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά, μέχρι το μείγμα μας να
γίνει κρεμώδες με απαλή υφή.
Σερβίρουμε σαν dip πάνω σε κράκερ ή φρεσκοψημένο ψωμί.
Δοκιμάστε τις υπέροχες μαρμελάδες μας! http://taglikatisroxanis.gr/index.php/el-GR/marmelades
ΑπάντησηΔιαγραφή