Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Mους μορταδέλας - Mousse di mortadella



Υλικά:


  • 300γρ.Μορταδέλα σε λεπτές φέτες Νegroni Ιταλίας
  • 250γρ. τυρί κρέμα Ricotta
  • 1 κουταλιά της σούπας καυτερό λάδι πιπεριάς ή φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 200γρ. κρέμα γάλακτος ΦΑΓΕ 2%

Κράκερ ή Crostini ή φρεσκοψημένο ψωμί

Εκτέλεση:















Τοποθετούμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά, μέχρι το μείγμα μας να γίνει κρεμώδες με απαλή υφή.








Σερβίρουμε σαν dip πάνω σε κράκερ ή φρεσκοψημένο ψωμί.




1 σχόλιο:

  1. Δοκιμάστε τις υπέροχες μαρμελάδες μας! http://taglikatisroxanis.gr/index.php/el-GR/marmelades

    ΑπάντησηΔιαγραφή